Горещи страсти: Джан Яман залюби италианка

През ключалката
23:45 - 13 Януари 2021
12661
Горещи страсти: Джан Яман залюби италианка

Звездата от турските сериали Джан Яман и италианската тв водеща Дилета Леота са първата нова светска двойка на годината, съобщи сензационно в новия си брой италианския клюкарски седмичник "Chi" ("Кой").

В последнияси брой списанието документира със снимки на целувки и милувки 5-дневния престой на новия секссимвол на телевизията и социалните мрежи и на красивата блондинка в един и същи хотел в центъра на Рим. Яман, който е популярен и у нас с участието си в продукцията "Свободен дух" беше в Италия, за да заснеме тв реклама под ръководството на прочутия си сънародник, режисьора Ферзан Йозпетек, както и да подпише договора си участие в главната роля в новия сериал за пирата Сандокан.

Корицата на последния брой на италианското списание

В профила си в Инстаграм мускулестият левент публикува фотоси от снимачната площадка с Йозпетек, а след това благодари на фенките си с кадър от хотелската си стая в Рим, на който е пуснал най-широката си усмивка и държи в ръка връвчиците на три балона с цветовете на националния флаг на Италия.

В страната на Ботуша актьорът снаруши ограниченията, наложени от пандемията, и излезе от хотела, за да раздаде автографи сред насъбралата се огромна тълпа от негови почитателки. Това докара на най-известния турчин на Апенините глоба от 400 евро за „неспазване на междуличностната дистанция“. Дилета Леота също публикува в профила си снимка от хотелска стая, придружена с откровението: „След един ден работа да намериш букет цветя в стаята си те кара да заспиваш с усмивка“.

Според изданието двамата влюбени са се разделили в неделя сутринта, когато Яман отпътувал обратно за Турция, а Дилета трябвало да се яви на стадиона за тв хрониката от мача „Рома“ - „Интер“.