Горещи страсти: Първа любов на „Островът на 100-те гривни“?

Берке си падна по апетитната гимнастичка Биляна

Нещо за четене
00:06 - 20 Септември 2024
7409
Горещи страсти: Първа любов на „Островът на 100-те гривни“?

Първи любовни искри прехвърчаха на „Островът на 100-те гривни“ между най-младите участници в хитовото риалити.

Студентът по медицина Берке си падна по апетитната Биляна, която май ще се окаже най-голямото изкушение за мъжете на Острова. Красивата брютенка, която е бивша гимнастичка и кондиционен треньор, първо завъртя главата на управителя на нощен клуб Кирил. Двамата се сближили още на кастингите, а с пристигането си на Филипините скочиха заедно от лодката край приказно красивите брегове.

Студентката по медицина Биляна ще се окаже най-голямото изкушение на острова

Пожарът между двамата обаче беше кратък. Сега „огънят“ превзе Берке, който не може да откъсне очи от Биляна. Двамата посрещат заедно залеза и рамо до рамо си мият зъбите с пепел от огнището. „Сближаваме се. Биляна е дълбок, интересен и интелигентен човек“, призна студентът по медицина.

Студентът по медицина Берке не откъсва очи от Биляна

Междувременно на Острова вниманието прикова още една интересна жена - треньорката по тенис Петя, която не крие сексуалната си ориентация. „От пет години имам връзка с жена. Започвам с това, защото знам, че когато ти си директен и открит с хората, не срещаш осъждане. Не знам дали ще създам семейство с мъж или с жена, но знам, че любовта е най-важното нещо в живота ми. Тя ме прави най-нещастна и най-щастлива“, обяви Петя.

Петя от години има връзка с жена