Горещо в Lupa.bg: Натали Трифонова се барна в минижуп-гъзовейка, пръска в Гърция (снимки)

Синоптичката се издокара с дръзка прозрачна рокля, под която се вижда бельото й

Нещо за четене
21:17 - 03 Август 2023
16591
Горещо в Lupa.bg: Натали Трифонова се барна в минижуп-гъзовейка, пръска в Гърция (снимки)

Натали Трифонова показа какво значи истинска къса пола напук на всички възмутени зрителки, които сигнализират в СЕМ за твърде разголеното й и неподходящо облекло. След като вече не може да се покаже така на екран, тъй като от Би Ти Ви й направиха забележка и настояват да се появява в по-благопристоен вид, тя реши в личния си живот да залага на ултра къси дължини на полите и роклите, така че изваяните й крака да радват окото на околните.

Синоптичката е на почивка, този път в съседна Гърция. По информация на Lupa.bg, тя одъхва в едно от курортните селища на първия ръкав на Халкидики. В Гърция Натали е в компанията на още една приятелка и на майка си.

Преди няколко седмици блондинката бе в Италия и се наслаждаваше на ривиерата на Амалфи. Сега е избрала южната ни съседка, но не мястото на отпуската привлякоха вниманието на последователите й в социалните мрежи. Натали позира в лятната вечер в сряда, облечена в драстичен минижуп-гъзовейка, който едвам покрива задните й части. Тя е застанала до знак "стоп", в който навярно иска да каже на завистниците да спрат да обсъждат дължината на роклите й.

Краката на Натали сякаш са безкрайни

Нещо повече - Трифонова е облякла абсолютно прозрачна рокля, която ясно разкрива бельото й. То е черно на цвят. Впечатление прави и апетитния шоколадов загар на красавицата с дълги крака.

Знойната блондинка изненадващо се оказва най-докладваната в СЕМ телевизионна звезда, макар да не води злободневно политическо или спортно шоу, а просто да съобщава прогнозата за времето. Месечно в СЕМ постъпват около 30 сигнала за неуместния външен вид, с който Натали Трифонова представя прогнозата за времето рано сутрин и в обедната информационна емисия. Сигнали постъпват и срещу други синоптички от конкурентната Нова тв, но безспорен рекордьор е Натали. От СЕМ лаконично отговаряли на сигналите на граждани, че регулаторния орган не може да се меси в редакционното съдържание на телевизиите.

Бельото на Натали се вижда под прозрачната рокля