Горещо в Lupa.bg: Новото гадже на Рачков (снимки)

Комикът от около месец излиза със сладкарката Камелия Андонова

Нещо за четене
22:50 - 13 Юни 2023
57582
Горещо в Lupa.bg: Новото гадже на Рачков (снимки)

Димитър Рачков вече има ново гадже, само няколко месеца след внезапната си раздяла с 21-годишната красавица Анита. Комикът напоследък е забелязван в компанията на атрактивна брюнетка. Според източник на Lupa.bg, това е 35-годишната столичанка Камелия Андонова.

Хубавицата е професионален сладкар и има собствен бизнес. Преди около година и половина тя откри собствена сладкарница в столичния квартал "Лозенец", където предлага вкусните си изкушения. Цехът й зарежда с торти, пасти и десерти и няколко елитни ресторанта в София. Специалитетът на Камелия са протеинови мъфини с малини и шоколадов крем от авокадо и какао - рецепта, която сама е разработила.

Не е ясно къде и как ефектната дама се е запознала с Димитър Рачков, на източници на Lupa.bg издават, че те са непрекъснато заедно от около месец. Тя си е тръгвала в компанията му в последните издания на шоуто "Като две капки вода", на което шоумена беше водещ. Преди дни двамата са били забелязани заедно и на морето. Те са почивали в курорта Лозенец.

Въпреки че си пада по сладкото, Камелия има перфектно тяло. Красавицата поддържа фигурата си с бокс

Камелия Андонова е новата тръпка на Рачков

Димитър Рачков с Анита, с която се раздели преди няколко месеца

Десерт, приготвен от атрактивната сладкарка Камелия Андонова. С подобни вкусотии красавицата явно изкушава Рачков