Гошо Дерменджиев знае кътните зъби на Лудогорец

Пълният стадион ще ни помогне още повече, убеден е треньорът на Левски

Спорт
15:24 - 08 Март 2019
1939
Гошо Дерменджиев знае кътните зъби на Лудогорец

Големият коз на Левски в предстоящото дерби с Лудогорец в неделя е в ръкава на треньора на сините Георги Дерменджиев. Бате Гошо знае и кътните зъби на съперника, тъй като изкара три години (2014-2017) в Разград, където постигна най-големите си успехи досега в кариерата си. Самият той се удари в гърдите, че Лудогорец няма с какво да го изненада.

„Знаете колко време съм работил с този отбор. В момента в Лудогорец има много малко футболисти, които не са били по мое време. Така че съм напълно наясно с играчите и обстановката в другия лагер. Наистина постигнал съм много начело на Лудогорец, но тези успехи са вече в миналото. Нямам никакви сантименти около този мач, защото аз съм професионалист”, коментира Дерменджиев със самочувствие на пресконференцията си преди сблъсъка с шампиона на България.

Другото сериозно предимство за Левски се явява публиката. По последни информации „Герена” ще се пука по шевовете.

„Желанието ми е било винаги стадионът да бъде пълен. Тези запалянковци, които ще изпълнят трибуните на „Георги Аспарухов” и ще подкрепят Левски, ще накарат футболистите да бъдат по-отговорни”, допълни наставникът на сините.

Според Дерменджиев изходът от двубоя няма да предреши борбата за първото място. Първа лига е все още на два кръга от края на редовния си сезон, като тепърва предстои плейофната фаза. В момента Лудогорец (56) води с пет точки на преследвачите си Левски (51) и ЦСКА-София (51).

В първенството всичко е възможно, но аз не броя точките в момента. Имаме три поредни победи, но не трябва да се заблуждаваме. Имаме много работа за вършене”, каза още Георги Дерменджиев.

Снимка: Lap.bg