Готвачът агресор от „Ситняково“ шофирал дрогиран

Новини
09:49 - 21 Август 2020
7272
Готвачът агресор от „Ситняково“ шофирал дрогиран

Готвачът агресор от „Ситняково“, който потроши колата на зъболекарката Елена Мицова пред очите на двете й невръстни деца при блокадата пред Румънското посолство, се оказа страстен любител на наркотиците.

Готвачът Георги Георгиев, потрошил колата на майка с две деца пред Румънското посолство, бе пуснат на свобода срещу 500 лева.

25-годишния Георги Георгиев има в досието си наказание за шофиране на автомобил след употреба на дрога, стана ясно на заседанието на Софийския районен съд снощи. Магистратите решиха да пуснат на свобода Георгиев, както и другия арестуван и обвинен за мелето – IT специалистът Стоян Атипов срещу парични гаранции от по 500 лева.

В съда Георгиев се оправда, че не той строшил предното стъкло на бялата „Тойота“ на д-р Мицова. Удрял с юмруци по капака на колата, но ламарината вече била намачкана като хармоника от останалите протестъри. „Не знаех, че отзад се возят две деца, видях, че колата потегли и разбута хората, стоящи отпред, заради това се включих – за да я спра“, каза Георгиев. Негов адвокат е бившия депутат Минчо Спасов, който неотдавна бе задържан за умишлено спиране на метрото.