Говорител на семейство Шумахер: Не вярвайте на нищо в медиите, те нямат информация

Снимки на Михаел от възстановяването му не са излизали от имението в Гланд, където е той от близо 6 години

Спорт
16:16 - 26 Септември 2019
1704
Говорител на семейство Шумахер: Не вярвайте на нищо в медиите, те нямат информация

Най-после излезе нещо официално около Михаел Шумахер, след от няколко седмици насам стотици публикации дават противоречиви информации за промени в състоянието му.

Легендата се възстановява вече близо 6 години от мозъчни травми, които лекарите в началото смятаха за необратими. Те бяха получени при инцидент на ски в Алпите на 29 декември 2013 г.

Сабине Кем, личен импресарио и дългогодишна семейна приятелка на фамилия Шумахер, излезе с изявление по темата.

"Здравето на Михаел не е публична тема. Няма да коментирам състоянието му в детайли. Искаме да запазим всичко около него възможно в най-тесен кръг и ви уверявам, че решението е взето в унисон с това, което той би искал. Бих посъветвала феновете да не вярват на нищо, което се пише в медиите, защото никоя от тях няма необходимата информация за това.

Благодарим ви и от негово име за търпението и разбирането", каза Сабине пред мeдиите в Швейцария.

Тя разкри още, че Шумахер е изключително чувствителна личност, той не е обичал изобщо да бъде в заглавията и е избягвал публични изяви и преди инцидента.

Мениджърът призова и да не се вярва на никакви снимки, които "изтичат" в социални мрежи и жълти издания по света. Без да го каже в прав текст, Кем намекна, че фотоси на Михаел от възстановяването му не са излизали от имението в Гланд, където е той от близо 6 години.