Градев: Неукият Гонзо ще е куклата на конци на Перуката!

Той не говори чужд език и е учил само до VIII клас, атакува още юристът

Спорт
14:30 - 14 Февруари 2024
7448
Градев: Неукият Гонзо ще е куклата на конци на Перуката!

С наближаването на виталната за българския футбол дата 15 март, напрежението ескалира. Един от кандидатите - Георги Градев, който се отцепи от екипа на Димитър Бербатов, атакува Борислав Михайлов и кликата му в БФС, разкривайки кой що е куклата на конци, която ще бъде хвърлена за конгреса за избор на президент.

Адвокатът по спортно право сподели, че вече е вече е научил кой ще бъде кандидатът на сегашното ръководство на Българския футболен съюз за Конгреса.

"Сега научих кой ще е куклата на конци на Михайлов на конгреса и съм в шок и потрес. Ще ви дам жокер - учил е само до 8-и клас (поне така каза в Шоуто на Слави Трифонов). Ще ви дам още един жокер - не говори чужд език", написа в профила си във Фейсбук Градев.

По този начин юристът загатна, че тази фигура ще бъде техническият директор към БФС - 47-годишният Георги Иванов - Гонзо, чиято спорна кариера премина през Локо Пд, Левски, както и с епизодични изяви в Рен, Самсун, Газиантеп и Риека.

За националния отбор на България Гонзо има едва четири гола в 34 двубоя.

Във визитката му пише, че е завършил Техническия университет в Габрово (в периода 2000–2006 г.), но мнозина се чудят как е станало това, тъй като преди това е имал само диплома за средно образование...