Графа пее на "Българска армия"

Шоуто ще бъде на 10 юни 2020 година

През ключалката
10:57 - 12 Юни 2019
3664
Графа пее на "Българска армия"

Владимир Ампов – Графа стяга пореден голям концерт. Този път шоуто ще бъде на стадион „Българска армия“, на 10 юни 2020 година, обяви официално музикантът.

За предстоящия си спектакъл поп изпълнителят издаде още:

“Да изпълня песните си на открито пред десетки хиляди, ще е комбинация от споделената музикална емоция, усещането за свобода и обща енергия. Публиката на концертите ми е най-големия катализатор и причина за техния успех. Преди дни се разходих по терена на стадион “Българска Армия” – красиво място в сърцето на Борисовата градина, обградено от зеленина. Веднага си го представих във вечерта на концерта. Благодарение на всички, които застанаха зад организацията и ни подкрепиха, сме готови да стартираме подготовката за 10 юни 2020 сега".

Билетите за концерта вече са пуснати в продажба с ценови диапазон между 25 и 40 лв, като за пред сцената ще струват по 60 лв.

Новината за шоуто идва заедно с излизането на най-новия студиен албум на музиканта, който е озаглавен “Страничен наблюдател” и ще направи своята премиера на 13 юни пред феновете на Графа.

“Страничен наблюдател” включва 13 песни, изненадващи колаборации и хитовете “Ca$h”, “Огън”, “Квартални джентълмени”, “Последната песен”, “Слухове”.