Гръм в Рая: Рачков заряза Анита

Комикът е изтрил всичките си снимки с блондинката, но тя се надява да се съберат

Нещо за четене
16:25 - 10 Март 2023
14237
Гръм в Рая: Рачков заряза Анита

Димитър Рачков е прекратил тайно и без излишен шум връзката си с Анита Димитрова. Раздялата между популярния актьор и едрогърдата блондинка се е случила преди малко повече от месец - в края на януари. Пред в. „Уикенд“ Димитър Рачков е признал, че вече не е заедно с Анита, но не е бил особено словоохотлив по темата.

„Да, вярно е. Потвърждавам, че вече не сме заедно с Анита. Хората се събират и се разделят и това са нормални неща. Важното е да сме живи и здрави и всеки да има късмет по пътя си. Не искам да говоря повече по този въпрос и се надявам да уважите желанието ми да не разнасям интимния си живот по медиите. По принцип не коментирам лични неща, но за да парирам всякакви фалшиви новини и интерпретации, ви казвам, че информацията ви е вярна - не сме заедно“, коментирал Димитър Рачков.

Проверка на Lupa.bg показа, че комикът е изтрил всичките си снимки с блондинката и вече дори не я следва в социалните мрежи. Тя не е премахнала кадрите с бившия си и продължава да го следва, явно надявайки се да се съберат. 

Бургаският комик и красавицата от Хасково се залюбиха преди 3 години, малко след като Рачков се раздели с Мария Игнатова след дългогодишна връзка. Рачков се запозна с Анита по време на снимки за песента на братя Аргирови „Ние” - оттогава двамата бяха почти неразделни, като блондинката бързо-бързо се нанесе да живее в дома му. Миналото лято даже тръгна слух, че двамата са сключили таен църковен брак - нещо, което се оказа невярно.

Близки до тв водещия твърдят, че причината за раздялата му с Анита не е вследствие на любовен триъгълник или изневяра, а тривиална - несходство в характерите. Водещият на „Като две капки вода“ и Анита Димитрова системно бяха вкарвани във всевъзможни сюжети от медиите, най-често свързани с раздяла, породена от голямата разлика в годините им. Блондинката е само на 24, а миналата есен Рачков празнува своя 50-и юбилей.