Грандиозно посрещане на Везенков, феновете полудяха (ВИДЕО)

Връщам се, за да постигнем целите си заедно, заяви българският баскетболист

Топ
15:36 - 25 Юли 2024
5123
Грандиозно посрещане на Везенков, феновете полудяха (ВИДЕО)

Суперзвездата на българския баскетбол Александър Везенков се забави за представянето си в Олимпиакос заради ужасяващия трафик в Атина.

Феновете на "червено-белите" обаче търпеливо чакаха своя любимец пред залата в Пирея, а посрещането му беше съчетано с доста пироефекти пред спортното съоръжение.

Той побърза да се отправи към залата за пресконференции.

Българинът подписа петгодишен договор, благодарение на който отново ще радва феновете в Пирея.

"Искам да благодаря на тези двама господа до мен, които направиха всичко възможно да се върна тук. За мен Олимпиакос е семейство. Връщам се, за да постигнем целите си заедно. Благодаря на всички, които дойдоха днес въпреки горещото време.

„Определено контактът ми с хората от Олимпиакос има роля за завръщането ми, след като прекарах пет години в този отбор. Този контакт ми помогна да поддържам връзка с тези хора въпреки часовата разлика и видях колко много ги е грижа за мен. Това е моят дом, ние сме семейство и това е важното. Искам да благодаря на Раптърс, защото те разбраха моите желания. Те искат играчът да бъде щастлив и аз благодаря на треньора, защото за краткото време, в което говорихме, той разбра ситуацията и му желая всичко най-добро", заяви Везенков.

При появата си в залата привържениците на Олимпиакос запалиха димки и факли и приветстваха най-полезния играч на Евролигата за 2023-а. Българският национал едва успя да влезе в съоръжението.