Греди, незачетени голове и равенство

Сасуоло и Торино извъртяха 1:1

Спорт
11:11 - 04 Април 2023
1591
Греди, незачетени голове и равенство

Сасуоло и Торино завършиха 1:1 в двубой от 28-ия кръг на италианската Серия А в двубой, който бе белязан от две греди, два не зачетени и също толкова признати попадения.

Андре Пинамонти откри за „нероверди“ в 36-ата минута, а Антонио Санабрия изравни в 66-ата минута. След този двубой Сасуоло е на 12-о място с 37 точки, а Торино е на 10-а позиция с точка повече.

Двубоят започна с натиск от страна на Торино. В 16-ата минута Антонио Санабрия се извиси над всички в наказателното поле на Сасуоло, за да стреля с глава, но топката рикошира в левия страничен стълб.

Неманя Радонич се оказа на стрелкова позиция в 32-рата минута и шутира от близко разстояние, след като бе намерен от свой съотборник, но ударът му рикошира в десния страничен стълб.

След щастлив рикошет в 36-ата минута Андреа Пинамонти се оказа на правилното място в правилния момент, за да прати топката в мрежата на вратата, пазена от Ваня Милинкович-Савич, за да изведе Сасуоло напред в резултата.

Карол Линети бе изведен на чиста позиция в наказателното поле на Сасуоло в 43-ата минута и шутира, но топката премина покрай левия страничен стълб.

„Нероверди“ започнаха по-силно през второто полувреме. В 58-ата минута Арман Лориенте бе изведен сам срещу стража на Торино и прати топката за втори път във вратата, но след дълга проверка с VAR, голът не бе зачетен.

Валентино Лазаро центрира отдясно в наказателното поле на Сасуоло в 66-ата минута. Около точката за изпълнение на дузпа Антонио Санабрия се пласира добре стреля силно с глава точно под гредата, за да възстанови паритета.

Само четири минути по-късно Неманя Радонич прати топката за втори път в мрежата, с което Торино можеше да осъществи пълния обрат, но само ако асистент арбитърът не бе вдигнал флага си за засада.