Гримьор се подигра със Софи Маринова

Гласовитата певица прилича на главния герой от филма "Клоунът"

Нещо за четене
21:00 - 09 Декември 2023
210915
Гримьор се подигра със Софи Маринова

Софи Маринова направи мега парти за 48-ия си рожден ден в известен комплекс край София. Обичаната певица събра близки и колеги на 5 декември и празнува заедно с оркестър. Гримьорите обаче се подиграха със Софка и я направиха като главния герой от филма "Клоунът", забеляза Lupa.bg.

Червеното червило на Маринова е размазано, сякаш е яла лютеница и това й придава комичен вид. Шокът се допълва и от ансамбълче в златисто и зелено, показващо изскочилия тумбак на гласовитата певица. 

Тумбакът на Софи

В центъра на купона заедно с рожденицата бе и нейната първа приятелка сред колегите – Преслава, която бе придружена от мъжа си Павел. На партито присъстваха и още звезди, сред които попфолк идолът Меди, а Тони Стораро бе заедно със съпругата си.

Партито бе решено изцяло в златисто и зелено. Такъв бе и тоалетът на Софи Маринова, която се раздаде с кръшни танци и песни, а в разгара на купона тя възнагради с щедър бакшиш музикантите.

Тортата бе от шоколад, а украсата й от огнено червени рози. Кулминацията пък бе празнична заря, която освети и специално подготвена и поставена на земята декорация “LOVE”.

“Благодаря на всички приятели, които направихте вечерта ми незабравима! Показахте ми, че нищо от това, което съм правила през годините назад до момента, не е било напразно… Не спирайте да вярвате в себе си! Благодаря!” – сподели развълнувана Софи.