Гриша Ганчев: Ще падат глави!

Само да видя някъде името на норвежеца, ще избеснея!, заявил босът на ЦСКА

Спорт
11:07 - 13 Юли 2022
3703
Гриша Ганчев: Ще падат глави!

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев не бил на себе си след поредните драматични събития, разтърсили Борисовата градина. Босът побеснял от факта, че единият от новите футболисти Дауда Бамба пристигнал с контузия.  

Любопитното е, че африканецът с норвежки паспорт имал много странна травма, която лекарите открили при много обстоен преглед. Шансовете нападателят да се възстанови напълно без операция били 50:50. Поради тази причина Бамба ще се лекува и тренира един месец при „червените“. И ако всичко е наред, чак тогава ще подпише договор.

Ганчев се ядосал и на новината, че другият нов нападател Назон е с наднормено тегло. Той обаче вече бил подписал, когато в Борисовата градина разбрали за излишните килограми от родения във Франция хаитянски национал, разкрива Блиц.

Гриша Ганчев лично привикал футболиста и му наредил най-късно до 20 дни да е свалил 7 килограма. Назон бил подложен на такава светкавична диета и натоварване, че вече на третия ден след пристигането си отслабнал с 2 килограма.

Заради всичко това Ганчев е задействал план „Б“ за привличане на друг нападател в случай, че нещата с Бамба се сгромолясат. ЦСКА се оглежда за играч на същия пост в Белгия, Нидерландия и… Албания. Вариант е и Ради Кирилов от Славия, когото „армейците“ искаха миналата година. На "Армията" даже умували и за Али Соу, който стана свободен агент. 

Гриша Ганчев обаче чакал най-много перлата в лятната селекция, молейки се футболистът да е здрав и да няма проблеми. Това е норвежки халф, носещ екипа на отбор от норвежкото първенство.

Играчът все още не е в София поради факта, че трансферният пазар в Норвегия отваря на 1 август, уточниха запознати. Именно тогава настоящият му отбор ще успее да картотекира неговият заместник.

Норвежецът имал резервиран билет за София за 1 август. Ганчев обаче не искал по никакъв начин името му да излезе по медиите до официалното представяне на полузащитника и отсякъл пред подчинените си: „Ще падат глави, ако някъде прочета кой е норвежецът! Защото враговете само чакат, за да ни подлеят отново вода!“.