Гриша Ганчев води легенди и 50 фена в Украйна

Червените гостуват утре на Зоря Луганск, привържениците влизат срещу евро за билет

Спорт
09:12 - 14 Август 2019
1934
Гриша Ганчев води легенди и 50 фена в Украйна

Завидно фенско присъствие ще има в полета на ЦСКА за Украйна. "Червените" пътуват за бившата съветска република за реванша от Лига Европа срещу Зоря Луганск, а на самолета се очаква да има около 50 привърженици, които ще подкрепят тима в Запорожие.

Делегацията на "червените" лети за Украйна днес от 11:00 часа и ще е водена от боса Гриша Ганчев, който не пропуска гостуване в Европа на тима си този сезон. Играчите на треньора Люпко Петрович се събират малко преди това на Терминал 1 на летище София, а в групата няма да са и останалите без картотеки Енрике и Стойчо Атанасов.

Но освен агитката, там ще има и куп легендарни фигури, като Димитър Якимов, Димитър Пенев, Петър Жеков, Георги Велинов и др. В чартъра обаче няма да са извадените от първия отбор двама капитани на тима Николай Бодуров и Рубен Пинто. Те са аут, защото тровят атмосферата в съблекалнята.

Днес от 18:45 часа бившият наставник на Левски и Литекс ще даде пресконференция, а тренировката е след срещата с медиите. В Украйна също има гореща вълна и се очакват температури от около 25 градуса в часа на мача в четвъртък.

600 билета на цена около 1 евро ще имат на разположение феновете на ЦСКА за гостуването на Зоря Луганск в Лига Европа.

От клуба разпространиха официално съобщение към своите запалянковци с подробности около мача в четвъртък.

Ето какво се казва в съобщението:

"Армейци,

Във връзка с пътуването на българските привърженици до Украйна е необходимо да знаете следните важни неща:

Феновете на ЦСКА ще бъдат разположени в Сектор 14, намиращ се зад едната врата, който е част от „Южная Трибуна" на стадион „Славутич Арена" в Запорожие.

Квотата за армейската публика е 600 билета, с единична цена 30 украински гривни (малко над 1 евро). Пропуски ще могат да се закупят на специална каса на сектора, която ще бъде отворена час и половина преди старта на срещата.

ВАЖНО! Плащанията в Украйна могат да бъдат извършени само в местната валута, така че е хубаво да си обмените предварително.

ВАЖНО! Пътува се само с валиден задграничен паспорт, а не с лична карта!

ВАЖНО! Украинските служби, отговарящи за реда и сигурността около двубоя, ще бъдат особено стриктни да се спазват местните закони и правила за посещение на футболни срещи. Тези правила не се различават от обичайните, валидни и у нас, но се очаква засилен контрол предвид проблемите, възникнали около мача между Зоря и Будучност. Призоваваме Ви да избягвате конфронтации с местни запалянковци, да не се поддавате на провокации, както и вие да не провокирате домакинската публика. ЦСКА е пример за европейско поведение и вярваме,че ще го демонстрираме за пореден път".