ГРОЗНО! "Нещастните" майки от "Системата ни убива" нападнаха инвалиди на морето

Общество
16:10 - 01 Септември 2020
7236
ГРОЗНО! "Нещастните" майки от "Системата ни убива" нападнаха инвалиди на морето

На изключително грозен скандал станаха свидетели плажуващите в Китен вчера. Грозната постъпка е дело на майките от "Системата ни убива", предава "Флагман.бг". Любимките на Валери Симеонов са нападнали представители на „Българска асоциация за нервно-мускулни заболявания“ заради няколко шезлонга за лица с увреждания.

Двете групи се караха дълго време на плажната ивица, като след това спорът е бил пренесен и в социалните мрежи. Както е известно, част от майките от „Системата ни убива“ миналата седмица напуснаха палатките си пред Ректората и заминаха на море. Конфликтните ситуации обаче сякаш ги преследват и от един скандал, те влязоха в друг.

Вчера те се скараха с представители на „Българската асоциация за нервно-мускулни заболявания“, които според твърденията им са отказали да освободят шезлонгите за лицата с увреждания, за да може там да се настанят те с децата си. За да бъде по-драматична картинката, майките публикуваха видео в социалните мрежи на което се вижда как носят на ръце дете до морето и се оплакват, че друго НПО е завзело местата им.

„Българската асоциация за нервно-мускулни заболявания“ точат държавната си субсидия за екскурзии и международни семинари“, твърдят майките и публикуват във фейсбук отчетът на това НПО, което получавало годишен бюджет от 55 хил.лева.