Грозно! Ултраси на ЦСКА и Левски се млатиха в столичен мол (ВИДЕО)

Столове хвърчат покрай слисаните и уплашени посетители

Новини
12:40 - 17 Септември 2024
3089
Грозно! Ултраси на ЦСКА и Левски се млатиха в столичен мол (ВИДЕО)

Фенове на ЦСКА и Левски са се сбили помежду си в столичния мол Paradise Center. Ситуацията се разиграла в петък, а от заснетите кадри на посетители на търговския център се вижда как млади мъже се замерват със столове и се гонят. На видеата е забелязан и ММА боецът Найм Салим, известен в червената агитка с прякора си Зомбито.

„Със сигурност бяха футболни агитки. Всички бяха с качулки, около 15-20 души общо. Снимах как едно момче хваща един стол и го хвърля по останалите. Чупиха стъклени бутилки, започна масов бой. Хората в мола започнаха да се крият по магазините. Ситуацията продължи около 5 минути. Накрая охранители ги хванаха и ги заведоха към полицията“, коментира в ефира на „Здравей, България“ Илиян Илиев, който е станал свидетел на агресията.

Той добави, че няма пострадали. Когато Салим забелязал, че Илиев го снима, го замерил с бутилка. Свидетелят на случилото се е качил видеото в социалните мрежи, след което получил заплахи.

„За три дни видеата, които качих, събраха общо 3 млн. гледания. Започнаха да ме заплашват, че ще ме причакат и пребият“, допълни Илиев.

По информация на медиите има един задържан, но по-късно е освободен.

View this post on Instagram

A post shared by Iliyan Veliki (@ilian_najs)