Груев-младши: Дано сме по-добри

Спорт
17:49 - 25 Юли 2024
2045
Груев-младши: Дано сме по-добри

Футболистът на Лийдс Илия Груев-младши заяви, че очаква отборът да бъде по-добър от миналата година.

Хубаво е да се върна в Германия. Имаме добри съоръжения за тренировки, терените са добри и времето е добро. Хубаво е, че отборът е заедно и ставаме все по-добри като група. До този момент подготовката ни е много упорита работа. Бяха интензивни тренировки, което е добре. Подготвяме се по най-добрия начин за началото на сезона и мисля, че сме в добър план“, коментира Груев пред „LUTV“.

„Да си тук от самото начало, да се покажеш в тренировките и в мачовете и да си подготвен с отбора е много важно и улеснява мачовете ни. Очаквам [първенството да бъде] като миналата година с интензивни мачове, тъй като 46 мача са много дълги, но очаквам да покажем нашето качество и да бъдем дори по-добри от миналата година“, добави българинът.

„Миналата година за първи път играх в тази лига и сега знам повече за нея и за някои други отбори, което е предимство. По-добре е да имате този опит.

Аз съм на 24 години и е хубаво вече да не съм млад играч, така че се опитвам да помагам на играчите, които са по-млади от мен и обичам да правя това“, продължи той.

„Мисля, че лесно се установих и адаптирах в Лийдс, защото играчите са много дружелюбни и мили, така че мисля, че е много лесно да се установя в групата“, добави халфът.

„Новите играчи, които дойдоха при нас, също са такива и е много лесно и за тях, и за нас. Ние сме като група 24/7 заедно и говорим за много неща, разбира се за футбол, но и за други неща, които също са важни за нас”, каза още Груев-младши.