Гуардиола: Ще приемем изслушването

Спорт
16:20 - 13 Септември 2024
797
Гуардиола: Ще приемем изслушването

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола коментира новината, че стартира изслушването по казуса със 115-те повдигнати обвинения срещу клуба от Премиър лийг за различни финансови нарушения.

Испанецът заяви, че очаква с нетърпение решението на независимата комисия и увери, че играчите не обсъждат тази тема в съблекалнята.

"Надяваме се всичко да приключи скоро. Независимата комисия ще реши. Очакваме с нетърпение решението. Не, не сме обсъждали това с играчите. Не съм адвокат, Ерлинг също не е. Такива има много в тази страна, както и в Испания. Ще изчакаме и ще видим какво ще стане.

Щастлив съм, че изслушването започва в понеделник. Ще приемем присъдата. Знам, че ще има много слухове, но ще видим. Знам какво искат и какво очакват хората. Всеки е невинен до доказване на противното.

Аке е контузен. Мисля, че ще бъде аут до следващата пауза за националните отбори. Нямаме късмет с мачовете на националните отбори. Всеки път, когато той отиде да играе за страната си, се контузва". ИК

Ерлинг Холанд бе освободен  няколко дни през седмицата заради смъртта на близък семеен приятел. Гуардиола обясни, че утре ще се вземе решение дали норвежецът е в състояние да играе срещу Брентфорд.

"Не си спомням лесен мач срещу Брентфорд. Винаги е било трудно. С Айвън Тони може би бяха по-директни. Това е завършен отбор. Високата им преса е невероятна, толкова агресивна. Играли сме много пъти с тях и винаги беше толкова трудно. Утре няма да бъде изключение”, добави Пеп по отношение на утрешния съперник на “гражданите”.