Гущеров старши разплака Светлето

Добромир не си поплюва и не поглежда снаха си

Нещо за четене
18:00 - 29 Ноември 2022
14805
Гущеров старши разплака Светлето

Екс бръмчалката и плеймейтка Светлана Гущерова може и да се хвали колко е добре с мъжа си и трите им деца, но има нещо, което я яде от години и не й дава мира. Разбира се, това е отношението, което има към нея свекърът й - Добромир Гущеров.

Както знаем, бащата на Християн Гущеров не си поплюва и не поглежда снаха си. Той не уважи дори сватбата на сина си с блондинката, въпреки че присъстваше на тази с Мара Отварачката. Именно това кара Светлана да си скубе екстеншъните от яд и да се чуди с какво Мария я е превъзхождала толкова, пише kliuki.bg.

"Истината е, че Добромир не харесваше и Мара, но това беше първата сватба на сина му. След развода им обаче се зарече, че ако пак се подлъже по някоя "чалга фуста", няма да ги погледне и си държи на думата", разкриха източници, близки до фамилията.

Шокът за Гущерова бил огромен и преди дни, когато тя и Християн бяха лично във Виена. Светлана направила поредния си отчаят ход като писала съобщение до свекър си и му звъняла по телефона, за да го покани да говорят на четири очи, но получила едно голямо... нищо. Той нито й вдигнал, нито отговорил.

Добромир с бившата си снаха Мария

"Колко внуци трябва да му родя и колко време да доказвам, че съм се променила, за да ме удостои с внимание?!", плачела Гущерова на мъжа си.