Гущерова: Харесвам се скелет!

Разбирам какво е всеки да иска да изглежда по този начин не само на снимки, но не е толкова лесно постижимо - бие се в гърдите милионерската съпруга

Нещо за четене
11:46 - 28 Август 2023
38820
Гущерова: Харесвам се скелет!

Милионерската съпруга Светлана Гущерова призна, че много се харесва кльощава. Тези дни блондинката пусна свои снимки по бански, а последователите й я разкритикуваха, че е прекалено слаба, видя Lupa.bg. Плеймейтката едва преди два месеца роди и четвъртата си рожба, малката Валентина - последният наследник на фамилия Гущерови.

"Ако не е фотошоп е просто плашещо. Наистина ли мислиш, че изглеждаш добре с тяло на недоразвита петокласничка и две нелепи кълба отпред? Иначе си ми симпатична, но ако продължаваш така скоро ще имаш нужда от лекар и го казвам напълно сериозно" - пише последователка на Светла.

"Наистина се чудя дали се харесваш?" и "Дано имаш сили да си вдигаш децата" - са другите коментари под фотосите, а милионерската съпруга отговаря, че много се харесва като ходещ скелет.

"Сори, разбирам какво е всеки да иска да изглежда по този начин не само на снимки, но не е толкова лесно постижимо! Гуд Найт и късмет!" - пише Гущерова, която мисли, че всички й завиждат за визията.