Гущерова избухна: Християн ме ограби, остави ме без дрехи и храна!

Слушайте интуицията си, общувайте открито и не се страхувайте да потърсите помощ, ако се окажете в подобна ситуация - написа блондинката

Нещо за четене
13:55 - 18 Юли 2024
10047
Гущерова избухна: Християн ме ограби, остави ме без дрехи и храна!

Светлана Гущерова най-после призна цялата истина за лихварите, дълговете и отношенията й с мъжа й Християн Гущеров. Блондинката призна, че мъжът й е затънал в дългове и я е оставил без храна и дрехи, видя Lupa.bg.

„Скъпи момичета, искам да ви дам един съвет, основан на моя горчив опит. Никога не се доверявайте сляпо на мъже, независимо от любовта, която демонстрират. За съжаление, някои мъже се възползват от доверието ви, за да ви измамят или ограбят. Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви.

Искам да ви разкажа за моя собствен опит с такъв измамник и за последиците от това, че живях с него, както и за дълговете, които той натрупа. Важно е да помните, че не всички мъже са такива. Но е от съществено значение да бъдете бдителни и да не се доверявате на сляпо.

Слушайте интуицията си, общувайте открито и не се страхувайте да потърсите помощ, ако се окажете в подобна ситуация. Вярвам, че споделянето на моята история може да ви помогне да вземете по-информирани решения и да се предпазите от подобни преживявания.“

Бившата еротична моделка продължи с писанията:

Блондинката дори тагна съпруга си Християн Гущеров, за да стане пределно ясно кой е мъжът, който я е измамил и ограбил. Утре по обед плеймейтката се кани да разкри цялата истина за схемите на Християн и това как я е накарал да продаде всичките си дрехи, за да имат пари за храна.

Довчера Светлана го наричаше любящ съпруг и грижовен баща. Моделката се кълнеше, че нямат кредити, а лихварят Кирил Терзиев лъже за крупните суми, които му дължат.