Гущерова не изпуска епизод на „Алея на славата“

Нещо за четене
20:18 - 22 Декември 2023
6322
Гущерова не изпуска епизод на „Алея на славата“

Светлана Гущерова всяка делнична вечер гледа любимите си български сериали по Нова тв. Блондинката сама призна, че е най-голямата фенка на „Алея на славата“ и с нетърпения чака да стане време за сапунката, пише в. „Уикенд“.

Милионерската половинка зарязва четирите си деца на грижите на бавачките и майка си Кунка, а тя сяда пред телевизора. Наскоро многодетната майка се върна в близкото си минало и „кариерата“ на гола моделка. Гущерова не се гордее с този си период, но не го и крие, защото именно с това стана известна и успя да си намери заможен мъж, който да я гледа. Блондинката признава, че родителите й са се гордеели с голите й снимки в „Плейбой“ и я насърчавали, че е постигнала много в живота, а съгражданките й завиждат.

„Когато излезе списанието с мен, се зарадваха. Помня, че баща ми ходеше из квартала, хвалеше се на познати и показваше „Плейбой“. След това татко ходеше с мен на кастингите в София. Ученето никога не ми е идвало отвътре, но немският език ми беше интересен и го научих перфектно“, допълва днешната красавица.