Гущерова пак ляга под ножа

Светлана ще си оперира корема след четирите раждания

Нещо за четене
17:38 - 17 Май 2024
6719
Гущерова пак ляга под ножа

Манията към съвършенство е завладяла с пълна сила Светлана Гущерова, която се подготвя за поредната си пластична операция. Този път блондинката ще реже излишната кожа, останала й от четирите раждания, научи Lupa.bg. Милионерската съпруга ще се подложи на абдоминопластика в турска клиника. Бившата еротична моделка сподели с последователите си в инстаграм, че има диастаза– деформация на коремните мускули.

Преди време от същото се оплака и Жасмина Маджид, която стана известна като асистентка в предаването „Сделка или не“, която тази есен роди четвъртото си дете. Красавицата винаги е била в перфектна форма, дори като бременна. След последното раждане обаче не успя да се възстанови и най-вероятно се е подложила на операция за прибиране на корема, каквато ще си прави Светлана.

„След 4 бременности диастазата е почти неизбежна. По този повод ми предстои операция. Докторите ще коригират този мой проблем скоро в Истанбул” – обяви многодетната майка, която тежи 39 кг. Съдейки по ниското й тегло едва ли Гущерова има много кожа за прибиране, но тя държи да е съвършена за своя любим Хриси.

Диастаза на коремните мускули е често срещано състояние при бременни и след раждане. Това се случва, когато двете половини на правия коремен мускул се раздалечат по време на бременност от разтягане. Разстоянието може да стигне от 2,5 см до 5 см на ширина. Нетретираната диастаза може да доведе до неприятни последици, които, за съжаление, далеч не са само естетични. Състоянието предизвиква отслабване на мускулите, постоянни болки в гърба и корема. Най-сериозните последици са появата на херния.

Както е известно, за 5 години Светлана роди четири деца на бизнесмена Христиан Гущеров. Първото им дете е момиче – 5-годишната Анелия-Добромира, второто е момче и е с подобно име на това на кака си – Добромир. Третото дете пък се казва Кристиан-Валентин, а четвъртото – Валентина. Семейството изпълни план-графика си да има 4 деца – две момичета и две момчета, а в бъдеще може да се сдобият с още наследници.

Милионерската съпруга полага неимоверни усилия, за да поддържа външния си вид и постоянно се е подлагала на разкрасителни интервенции. Тя има силиконов бюст, който е коригирала два пъти, има и ринопластика, но иска отново да си коригира носа, има изкуствени зъби и устни, както и много филъри и ботокс в лицето.