Гущерова с първа Нова година и рожден ден без корем

Ако досега блондинката винаги криеше бременния си тумбак, то в края на 2023-та трябваше да закрие само търбуха на мъжа си Христиан Гущеров

Нещо за четене
13:29 - 02 Януари 2024
4139
Гущерова с първа Нова година и рожден ден без корем

За първи път от 5 години насам Светлана Гущерова не беше с корем на рождения си ден и на Нова година. Откакто е омъжена, блондинката е като кучка - забременява и ражда всяка година, но тази година е изключение. Ако досега винаги криеше бременния си корем, то в края на 2023-та трябваше да закрие само корема на мъжа си Христиан Гущеров.

На 21 декември голата моделка чукна 36 години с таен купон. Блондинката не публикува кадри от купона в социалните мрежи, почерпката или подаръците, които е получила. Тя явно е решила да не парадира със стандарта си на живот.

„Честит рожден ден, Светлана Гущерова, ти ме накара да вярвам, че във всичко има смисъл, стига да си с правилния човек! Обичам те безкрайно, любов моя! Бъди ми жива и здрава!” – написа мъжът й Хриси, който редовно се обяснява в любов на жена си.

Бившата бръмчалка публикува кратко видео, от което стана ясно, че партито се е състояло в столичен бар. На клипа блондинката е със секси рокля, която подчертава кльощавите й форми и силикона й. Светлана, която доби популярност след спечелването на конкурса „Мис Плеймейт” 2009, роди своето четвърто дете през юни тази година.

„Винаги съм мечтала за голямо семейство. Готова съм за още едно дете, но Хриси е малко наплашен и иска лека почивка. Все пак, каквото Господ е казал, това ще се случи“ – сподели преди време плеймейтката, която в последните 2 години върти бизнес с пижами, изработени по неин дизайн.

„Чувствам се много щастлива и обичана! Когато мечтая и искам нещо да се случва, то се случва. Много е трудно в днешно време да намериш подходящия човек, за да създадеш семейство. За да имаш деца, трябва да усетиш човека до теб, да имаш хармония с него и разбирателство. Успях да намеря такъв съпруг. Той е уникален, зодия Рак. Те са семейни хора, обичат уюта. Много вярвам в зодии и така съм родила децата си – ден, час, всичко. Имам астроложка и се консултирам с нея“ – сподели Светлана Гущерова в „Шоуто на Николаос Цитиридис” около миналия си рожден ден.
И тази година празникът на бившата любовница на Гонзо не е преминал и без обичайните изненади от страна на Гущеров. От обкръжението на двойката издават, че след тайния купон многодетното семейство се е отправило на романтично предколедно пътешествие до съседна на България страна.