Гущерова с поредна корекция: Показа как я бодат с ботокс

Плеймейтката си "прибра" долната челюст

През ключалката
22:20 - 30 Септември 2024
2386
Гущерова с поредна корекция: Показа как я бодат с ботокс

Светлана Василева-Гущерова се показа без грим. Плеймейтката с гордост и без никакви предразсъдъци позира в Инстаграм профила си, докато ѝ поставят ботокс на лицето. И тъй като процедурата изисква пациентът да е с напълно чисто лице без никаква козметика върху него, Гущерова трябваше да се представи на стори напълно натурална. 

Е, не съвсем естествена, тъй като десетките хирургични намеси по лицето ѝ са общоизвестни. Плеймейтката неведнъж е признавала, че е вманиачена по външния си вид и се подлага на всякакви терапии и пластики. Този път Светлана си е боцнала ботокс за прибиране долната част на лицето и заради бруксизма, или т.нар. стискане на зъби.

Последователи на Гущерова не бяха очаровани от външния ѝ вид без грим. Освен че разбрахме как изглежда без макиаж, научихме и че има сериозен проблем с нервите. Бруксизмът, заради който блондинката е посетила дерматолога, се появява вследствие на прекаления стрес и засяга хора с нервно напрежение като гняв, болка или разочарование.

Не е тайна, че колкото и многодетната майка да се опитва, бракът ѝ с Християн Гущеров не върви и това очевидно се отразява на здравето ѝ. А ако съдим по кадрите без грим – не действа добре и на външния ѝ вид…