Халил Летифов: ДПС ще намери сили да влезе единно и монолитно в тези избори

Политика
08:14 - 16 Юли 2024
958
Халил Летифов: ДПС ще намери сили да влезе единно и монолитно в тези избори

ДПС ще намери своите сили да влезе единно и монолитно в тези избори. Надявам се да останем единни. Това заяви Халил Летифов - зам.-председател на ПГ на ДПС в предаването "Денят започва" по БНТ.

 "Не приемам това противопоставяне в партията, това е едно от най-стабилните партии в последните години. Това което се случва е едно голяма рана за всеки редови депесар. Всички ние през годините сме следвали заветите на почетния председател, в тази посока в партията две мнения няма. Избрахме оперативни председатели, знаем енергията и хъса, с които работи г-н Пеевски, за да решава проблемите на хората и да подобрява резултатите на партията"

"Тема Доган и Пеевски при нас няма", каза още той.

"Ако трябва да се направи крачка назад или настрани за монолитността  и целостта на движението, да, приемаме в интерес на общото".

Относно сътрудничеството с ПП-ДБ и ГЕРБ в предишното управление, Летифов отговори, че правителството е било на ГЕРБ и ПП-ДБ, и кадрово не са участвали, не са участвали в този процес. 

"Надявам се, че ДПС ще намери сили да влезе единно и монолитно в тези избори. Абсолютно се надявам ДПС да не се раздели, Новото начало е политика вътре в ДПС", каза Халил Летифов.