Хаос и мъка след изгонването на Петър от „Фермата“

„Елбетица“ изведнъж посърнаха

Нещо за четене
13:28 - 22 Ноември 2023
5460
Хаос и мъка след изгонването на Петър от „Фермата“

Пълен хаос настана във „Фермата“ след изгонването на Петър, който беше един от най-силните и работливи играчи, и фаворит за победата. След като гласуваха срещу него и го изхвърлиха от риалитито, съотборниците му от „Елбетица“ изведнъж посърнаха.

Гемиите на зелените потънаха точно преди фермерския пазар, на който Петър се раздаваше и демонстрираше забележителна сръчност. Отсъствието му жестоко изпоти съотборниците му. „Петър беше много можещ и опитен във всичко - и в печивото, и в приготвянето на месо, и в дърводелството“, коментира актрисата Присияна, докато се мъчеше с поредната задача. „Каквото хванеше, правеше го шедьовър“, допълни балерината Мартина. „Липсва ми много. Беше подкрепа на отбора, всичко знаеше и можеше“, каза продавачката на цветя Еми, която единствена в зеления тим защити Петър при гласуването.    

Отпадането на актьора се оказа добре дошло за отбор „Канатица“, който надуши слабост при конкуренцията. „Петър беше изключително кадърен играч, дирижираше всички процеси. За нас е плюс, че си замина“, откровено обясни футболистът Коко от червения тим. В него вече има повече мъже, отколкото в зеления, а на последния фермерски пазар без учаастието на Петър „Канатица“ спечелиха повече точки под формата на пендари.