Харалан се обади: ПП-ДБ живее в илюзия, толкова са нагли

Единственото логично действие е активно да саботират ГЕРБ, отсече социалният антрополог

Новини
10:45 - 07 Април 2023
4297
Харалан се обади: ПП-ДБ живее в илюзия, толкова са нагли

Корабът потъва, вода има за всички. Като политици трябва да намерят решение на проблемите. Държавата е на автопилот в момента. Двете водещи сили трябва да направят стъпка в правилната посока.

Това заяви Методи Андреев, бивш депутат, в ефира на Нова телевизия.

„Магнитски” е вид лустрация срещу корупцията”, смята той.

„Смятам, че въпреки всичко има минимална възможност здравият разум да дойде, най-вероятно ще го видим в лицето на Христо Иванов. Прибързано, истерично и детинско е от страна на ПП в лицето на Асен Василев и Кирил Петков, когато казаха „Никаква коалиция с ГЕРБ, но ще преговаряме с всички”. Те са втори, трябваше им психологическо време, че са втори”, коментира журналистът Валентина Войкова.

Георги Куртев, пиар експерт, заяви: „Избирателите ясно казаха какво трябва да се направи. Резултатите градят бъдещето, а не обещанията. Някои хора трябва да разберат, че политиката е изкуство.

Има ясно определено мнозинство в този парламент, крайно време е политиците да действат политически.

„Крайно време е политиците да се превърнат в държавници. Тежките неща предстоят, България губи всеки ден. Не усвояваме никакви средства, никакви инвестиции”, допълва още той.

Харалан Александров, социален антрополог, смята: „ПП-ДБ живее в илюзия. Единственото логично действие е активно да саботират ГЕРБ. Толкова са нагли, че ще го направят като нищо.”