Харизанов: Не редя листи и не желая да съм депутат

Политанализаторът зове амбициозни партийци, скучаещи жирналисти и излетяли бивши величия да не се занимават с него

Новини
12:22 - 01 Февруари 2021
2537
Харизанов: Не редя листи и не желая да съм депутат

Тежката артилерия на ГЕРБ - политическият анализатор Георги Харизанов, опроверга твърденията, че ще реди листите на управляващите, отрече и да има намерение да става депутат.  

"Няма да водя листи, да съставям листи, да участвам в листи и да чакам гората да се разлисти". Това написа във фейсбук профила си политическият анализатор и член на ГЕРБ Георги Харизанов.

Шефът на телевизия Европа се счита от мнозина за един от хората, чието мнение тежи най-много в партията. Дори създалият своя партия Цветан Цветанов наскоро се оплака, че именно Харизанов е искал да му вземе мястото, когато бившият шеф на МВР беше втори човек в ГЕРБ. 

Самият Харизанов написа още, че никога не е имал каквато и да било амбиция да става депутат.

"Към момента съм абсолютно всичко, което искам да съм, с изключение на още няколко спечелени турнира в тениса и голфа. В този смисъл най-учтиво ще помоля всички амбициозни партийци, скучаещи жирналисти, излетяли бивши величия и бъдещи звезди на депутатския небосклон да си намерят друго занимание. Merci beaucoup", пише още Харизанов.

По-рано да участва в листата на ГЕРБ се отказа с емоционално открито писмо и бившият конституционен съдия и настоящ депутат Георги Марков.