Хекимян : Бонев само хленчи , че нещо му е взето

Новото лице на ГЕРБ в СОС каза, че са в опозиция на хора, които нищо не разбират от власт

Новини
18:29 - 10 Февруари 2024
2580
Хекимян: Бонев само хленчи, че нещо му е взето

Опозиция сме на хора, които нямат никаква политическа мъдрост. Така коментира случващото се в СОС общинският съветник от ГЕРБ Антон Хекимян по НОВА. Той подчерта, че всичко, което се е случило в четвъртък вечер в СОС показва, че ГЕРБ са опозиция.

"Когато имаш кмет, когато имаш председател на съвета от твоята най-голяма група в Столичния общински съвет, когато имаш най-много членове на всичките комисии в съвета – да говориш, че някой е взел властта и че ти не управляваш, означава, че ти намираш поредния повод да хленчиш", заяви Хекимян. 

„Борис Бонев за пореден път хленчи, че нещо му е взето, че той не може да управлява. Не, господа. Цялата власт в момента е в техните ръце и трябва да покажат дали могат или не могат. През последните три месеца показаха, че не могат да управляват по един много важен фактор – не успяха да намерят работещо стабилно мнозинство”, обясни още общинският съветник.

„Смятам, че в СОС има два центъра на власт. Единият е Борис Бонев, дрият – Васил Терзиев. Кой ще наделее, времето ще покаже. Въпросът е кой ще управлява общината, защото досега видяхме само провали”, каза още той.

Относно разцепването на групата на „Възраждане” в съвета Хекимян коментира, че не е комуникирал с тях. „Но на мен ми направи изключително впечатление как в тази много емоционална нощ ПП-ДБ-СС бяха опасно близо до „Възраждане”. Те бяха с кординирани действия и решения”, обясни общинският съветник.