Хекимян: Ще работим във всяка една точка на София

Насочването на инвестиции в кварталите е новият фокус, увери кандидатът за кмет на София

Новини
19:17 - 03 Октомври 2023
4065
Хекимян: Ще работим във всяка една точка на София

"Много работа е свършена за София и много работа предстои да се свърши. Това е най-важното - работата за София да не спира. Всеки един гражданин трябва да знае, че работата за него няма да спре. Нашата работа е да спечелим сърцата на хората за по-добрата кауза. Това е причината да вляза в тази надпревара", заяви кандидатът за кмет на София Антон Хекимян.

Журналистът откри официално предизборната кампания на коалицията в район "Лозенец". На събитието, което се проведе на площад "Журналист", присъстваха кандидатът за кмет от ГЕРБ на "Лозенец" Анжелина Тотева, кметът на столицата Йорданка Фандъкова, кандидати за общински съветници, депутати и десетки граждани.

"Фокус на тази кампания ще бъдат хората, кварталите, улиците, детската площадка, децата и тяхната безопасност, всеки един квартал да бъде по-светъл. Това са думи, които ще бъдат реализирани, ако получим вашата подкрепа. Ще работим във всеки един квартал на София, пред всеки един блок и градинка и за всеки един човек", категоричен беше бившият шеф на Би Ти Ви.

"Благодаря на всички. "Лозенец" има нужда от човек, който да запретне ръкави и да започне да работи", каза Тотева.

"Районът е голям и има редица проблеми за решаване. Запознала съм се с тях и вече съм намерила някои от решенията. Един такъв проблем е недостатъчните места в детските градини, яслите и училищата. 10 години съм работила в държавната администрация и имам решение. Открити са терени. Чрез диалог и много настояване нещата могат да се случат. Наясно съм с отговорността, която стои пред мен и се надявам, че ще оправдая вашето доверие", обяви кандидатът за кмет Анжелина Тотева.

Всички присъстващи поднесоха цветя пред паметника на писателя Георги Марков.

"За мен е вълнуващо да съм на това място. Георги Марков е носител на ценностите за свобода и човешки права, заяви Фандъкова. - Доста работа свършихме за София. Положихме основите на един европейски град. Изказвам благодарности на всички, с които работихме заедно през тези години. Вече е време да дадем път на младите. Един такъв млад професионалист е Анжелина Тотева. Тя е много активен човек, а "Лозенец" има нужда точно от това - активен кмет. Тя ще е локомотивът, който ще свърши много работа за района".