Helloween идват отново у нас и пак с трима вокалисти!

Легендарната немска хеви метъл банда ще изнесе концерт в София през ноември

Новини
16:31 - 21 Февруари 2020
508
Helloween идват отново у нас и пак с трима вокалисти!

Легендарните Helloween отново идват у нас! Те ще изнесет концерт в зала "Арена Армеец" на 12 ноември 2020-та. Новината е, че този път бандата пристига с трима вокалисти - бившите Кай Хансен и Михаел Киске, които през 2016 г. се присъединиха към групата, както и Анди Дерис, който си е постоянен фронтмен от 1994 г. насам.

Това ще е втори концерт на германската група у нас едновременно с тримата певци след епичното тричасово изпълнение през декември 2017 г. Тогава страната ни бе част от турнето "Pumpkins United", в което за първи път Хансен, Киске и Дерис бяха заедно.

Сега предстои нова обиколка - "Helloween United Alive", която ще включва и нови песни от предстоящия да излезе в края на лятото техен следващ албум. Турнето ще премине през 32 държави, включително и България.

"Световното турне "Pumpkins United" ни обедини и затвърди като истинска банда. Много сме запалени по създаването на новия студиен албум. Чисто творчески е изключително вълнуващо", споделя Дерис.

Организаторите на концерта от "Bulgarian Live Music" вече пуснаха билетите в продажба в мрежата на "Ивентим" за цялата страна, включително НДК, "Български пощи", бензиностанции OMV, "Технополис", магазини "Ориндж" и др.

Първите 200 бройки за правостоящи ще струват по 60 лв., а след това цената става 70 лв. Седящите места ще бъдат в две категории - по-предните позиции ще струват по 90 лв., а останалите - по 80 лв.

Деца до 7 г. ще влизат безплатно, но задължително с придружител и няма да могат да ползват отделно място.