Хепи Ванче обърка крава с овца във „Фермата“

Шампионката от шестия сезон не прави никаква разлика между различните селскостопански животни

Нещо за четене
22:30 - 17 Октомври 2022
5416
Хепи Ванче обърка крава с овца във „Фермата“

Шампионката от шестия сезон на „Фермата“ Хепи Ванче, която отново влезе в предаването, за да се бори за стоте бона, не прави никаква разлика между различните селскостопански животни. Най-бъбривата участничка в предаването уверено нарече кравата, която трябваше да издои, „тази овца“, видя Lupa.bg.

Въпреки че спечели предаването преди две години, Ваня никога не е имала близки срещи с четириногите на село. В нейния сезон фермерите не доиха, защото се бяха посветили на спасяването на каракачанската овца - порода, която се отглежда за вълната, а не за млякото. След като съотборниците й я избраха за ратай и я пратиха в обора да издои крава за пръв път в живота си, тя изпадна в шок. „Страх ме е! Все едно съм застанала под слон! Животно долно! Ти го храниш, то те рита тая овца!“, простена Хепи Ванче в подножието на кравата, която нервно потропваше с копито.

След няколко часа битка с вимето, тя приключи с доенето. Оказа се обаче, че тази дейност й е нанесла тежки травми.

„Никога повече няма да пия мляко. Не ща и да се занимавам със селскосторански дейности и животновъдство, много е тегаво. По-лесно ми е на яхтичката“, заяви Ваня, която години наред обикаля моретата и океаните като яхтена стюардеса.