Херо: Не съм магьосник , очаквах Берое да е хит (видео)

Томаш не заслужаваше такова отношение, сподели новият треньор на „заралии”

У нас
17:11 - 24 Октомври 2019
1643
Херо: Не съм магьосник, очаквах Берое да е хит (видео)

Новият треньор на Берое Димитър Димитров – Херо предупреди, че не е магьосник и да не се очакват веднага чудеса от неговата работа. Бургазлията все пак обеща, че ще даде всичко от себе си, за да подобри положението на отбора. Той е очаквал Берое да бъде хит в първенството, но въпреки осмото място в класирането досегашният треньор Александър Томаш не е заслужавал обидното отношение на феновете. Ето какво заяви Херо при официалното си представяне под Аязмото.

„За мен е огромна чест да поема Берое. Един уважаван клуб, с история. Един от най-футболните градове на България. През годините съм имал и други предложения от Берое. Тогава не се получи. Не очаквайте чудеса в началото. Няма такива магьосници, които да обърнат нещата на 360 градуса. Ще работя със сърце и душа. Берое, на базата и възможностите които има, не е на мястото си”, коментира Херо.

Помощници в щаба на треньора ще са Петър Колев, Георги Чиликов плюс Данчо Господинов, който ще подготвя на вратарите. “Ще се опитаме с победи да вдигнем настроението и тонуса на отбора. Минималната ни цел е влизане в шестицата. Изостанали сме от водещите отбори в точките, но ще се опитаме да скъсим дистанцията.

"Ангажирах се с Берое най-вече заради базата и условията в клуба. Това е една от най-добрите бази у нас, заедно с тази на Лудогорец. Разбира се, и заради публиката, която е изключително важен фактор. Ще се опитам да намеря баланса в нашия отбор. Берое има добър потенциал. Ако трябва да бъда честен, очаквах през тази година Берое да е хит. Това да е най-силната година на Берое. Изненадан съм, че не се получи това надграждане", казва още треньорът.

За Томаш и оставката му след фенското недоволство, Херо коментира:

“Чувствам Томаш не само като приятел, но и като един млад специалист, който е работил със сърце и душа. Убеден съм, че той ще има доста сериозно бъдеще в българския футбол. Той е изградил този отбор. Не заслужаваше подобно отношение, защото съм убеден, че е работил със сърце и душа”.

Снимка: beroe.bg