Хилда репетира на плажа

През ключалката
16:40 - 03 Септември 2019
5888
Хилда репетира на плажа

Хилда Казасян публикува в социалните мрежи своя снимка заедно с колегата си Васил Петров от плажа в Созопол. Фотото е придружено със следния надпис: "Първа репетиция! Чакаме ви утре и на седми тук в Созопол!"

По-късно певицата пусна още една снимка, на която пак е в компанията на Васил Петров, но този път е заедно и с пианиста Живко Петров. Под нея пише: "Втора репетиция.... нещата започват да се намества."

Тримата музиканти участват в 35-то юбилейно издание на Празниците на изкуствата "Аполония". На 4 септември Васил Петров ще изнесе концерт на амфитеатъра, като негов специален гост е Хилда Казасян. Три дни по-късно чаровната и талантлива певица ще закрие фестивала със своя концерт "Да послушаме кино". 

От сцената ще звучи незабравима българска филмова музика с нови аранжименти, направени специално за Хилда от Христо Йоцов и Живко Петров. На 7 септември компания на певицата ще правят Теодосий Спасов и Васил Петров, които заедно ще закрият "Аполония 2019" и ще поздравят отминаващото лято с хубава българска музика.