Хиляди долари и куп подаръци за фен ​​​​​​, за да върне топката на Том Брейди

Легендарният състезател по американски футбол отбеляза с нея тъчдаун номер 600 в кариерата си

Спорт
16:03 - 28 Октомври 2021
2363
Хиляди долари и куп подаръци за фен​​​​​​, за да върне топката на Том Брейди

Един биткойн на стойност 62 000 долара, 2 подписани от Том Брейди фланелки, 1 подписана от Том Брейди каска, 1 подписана от Майк Евънс фланелка в комплект с чорапи, ваучер за 1000 долара за магазина на "Тампа Бей Бъканийрс", билети за остатъка на сезон 2021 г. и целия следващ за 2022 г. 

Това получи фенът на "Бъканийрс" Байрън Кенеди, за да върне топката, с която Том Брейди хвърли пас за тъчдаун №600 в кариерата си. Това става за първи път в историята на американския футбол.

Майк Евънс, който хвана паса, не осъзнал историческия момент и я подал на фена. След това Брейди и клубът изсипали подаръците, за да я върне, което той направил.

Байрън Кенеди е изпуснал минимум половин милион долара, смятат специалисти. Скоро няма да има втори, който да стигне 600 паса за тъчдаун, освен Брейди.

29-годишният Кенеди скромно призна, че не е очаквал толкова подаръци, а само искал Том да поиграе голф с него и щял да върне топката.

Друга легенда на американския футбол Томи Ромо пък поиска среща със съпругата на Брейди Жизел Бюндхен, за да върне топката, като се представи за фена, който я е получил.