ХИТ СНИМКИ: Златко Баретата отдъхва на "Оазис"

Крими
23:00 - 27 Август 2020
12033
ХИТ СНИМКИ: Златко Баретата отдъхва на "Оазис"

Рекордьорът по преживяни атентати в родния ъндърграунд - митичният Златко Баретата, беше изловен да отдъхва със семейството си в баровския курорт "Оазис". По ирония на съдбата плажът край Лозенец от години се стопанисва от друг емблематичен бос - Евелин Банев - Брендо, с когото двамата през годините бяха ту конкуренти, ту - ортаци.

Златомир Йорданов си нае шатра за 200 лева в компанията на цялото си семейство - половинката и синовете Златко-младши и Ванко. Както е известно, най-голямото от трите момчета на силовака - Алекс, преди две години загуби битката с ужасяващата генетична болест муковисцидоза.

Баретата пийваше фреш и минерална вода, а от ресторанта му донесоха за обяд разнообразно меню от морски дарове и риба. Здравословното хранене явно се е отразило добре на Златомир, тъй като той е видимо отслабнал с 10-ина килограма във времето, откакто не е във фокуса на общественото внимание.

Злите езици отдават вталената фигура на Баретата на тежко заболяване, но доброто му настроение с нищо не издаваше нещо да го тормози. Персоналът на плажното заведение ни се похвали, че клиентът се държал изключително любезно и не се скъпял в бакшишите.