Хората на Руди Василев влизат в листите на ПП

Няма да съм водач в Плевен,но ще съм първи в друг град, похвали се ексминистърът

Новини
08:56 - 17 Август 2022
4119
Хората на Руди Василев влизат в листите на ПП

Отцепниците от ИТН начело с бившия спортен министър Радостин Василев водят разговори с  "Продължаваме промяната" да участват в техните листи на предстоящите избори, стана ясно от негово участие в Би Ти Ви.

Възможно е и други колеги, които са част от гражданското движение, да се появят в "Продължаваме промяната". Водим разговори от седмица-десет дни, може би до ден-два ще има официална информация.", добави Василев.

"Даже е по-вероятно този път да не съм водач на листата в Плевен. Със сигурност ще съм водач на листа в друг град", каза още Василев. Към момента се твърди, че той ще е в Габрово.

"Не мисля, че завърших със скандал. По-скоро завършихме по достоен начин, защото нямаше как да останем в ИТН", коментира той.

"Независимо от социологическите изследвания, смятам, че "Продължаваме промяната" ще спечели предстоящите избори. ИТН е част от историята, надявам се да не се появяват повече такива субекти, които поставят държавата на колене", заяви още Радостин Василев.

"Моят мандат беше много кратък. Направих опит да свърша огромно количество работа. Създадох си страшно много врагове. Показах какво е състоянието на базата. Профилактирах дружествата, което доведе до страшно много резултати", коментира той работата си в спортното министерство.