Хормонът удари „Островът на 100-те гривни“

Една седмица сред екзотиката на Филипините се оказа достатъчна, за да подпали страстите на участниците

Нещо за четене
07:30 - 26 Септември 2024
27052
Хормонът удари „Островът на 100-те гривни“

След като беше пометено от тропическа буря, хитовото риалити „Островът на 100-те гривни“ се озова в центъра на хормонално торнадо. Една седмица сред екзотиката на Филипините се оказа достатъчна, за да подпали страстите на участниците. Плахите флиртове постепенно отстъпиха място на романтични целувки и дискретно опипване.

Кирил, който е управител на нощен клуб, вече открито се облизва по бившата художествена гимнастичка, амазонката Бистра. „Харесвам я, мой тип жена е. Висока, стройна. Златно момиче!“, развълнува се той, приклещи атлетичната брюнетка в прегръдките си и пусна ръка по хълбока й.

Силно се разгоря любовта и между най-младите играчи на Острова - кондиционната треньорка Биляна и студентът по медицина Берке. Двамата не спират да се прегръщат и целуват, и по всичко личи, че за разлика от останалите играчи не мислят нито за коалиции, нито за стратегии. „Берке е уникално момче. Когато съм с него, забравям света около нас. Всичко става толкова приятно, спокойно и леко“, каза Биляна, а любимият й подари банани, вместо цветя.

Биляна и Берке