Хосе Бакеро: Очаквам най-добрия ЦСКА

Мотивирани сме за победа, сподели треньорът на Славия

Спорт
15:11 - 04 Август 2023
3138
Хосе Бакеро: Очаквам най-добрия ЦСКА

Старши треньорът на Славия Хосе Мари Бакеро говори преди предстоящия двубой на „белите“ срещу ЦСКА в efbet Лига. Тимът от Овча Купел гостува на 6 август (неделя) от 18:45 на стадион „Българска армия“ в двубой от 4-ия кръг в шампионата.

„Имахме две седмици да тренираме, което е нещо ново за мен и това никога не ми се е случвало. Отборът е много мотивиран да спечели срещу ЦСКА и тренирахме много добре през последните две седмици. Очаква се с нетърпение този мач, а отборът се подобрява с всяка следваща тренировка. Аз също очаквам с нетърпение мача с ЦСКА“, заяви Бакеро.

„Очаквам най-добрия ЦСКА след загубата от Сепси. Всеки отбор, който претърпи такова поражение, играе в следващия много по-интензивно. Няма значение схемата на ЦСКА, защото ги познавам от първенството и мачовете им в Европа“, каза още испанският специалист.

„Разбира се, че имахме много време да тренираме и отборът се подобрява в този процес, но истински важни са официалните мачове, защото в тях може да си види къде и какво трябва да се подобри в отбора. Всеки един ден е една възможност. Футболистите на Славия имат уважение към ЦСКА, но искат единствено победата“, заяви Бакеро.

„Сибири Кейта тренира много добре и само е въпрос на време да преценим дали ще влезе в групата. Играл съм срещу ЦСКА като футболист. Познавам отбора още, когато Христо Стоичков играеше там. Това беше през 1981 година“, каза още той.

„Не ме интересуват статистиките. Всеки мач започва от 0:0. Старите резултати са останали в миналото. Мен ме интересуват само статистиките, от когато съм тук“, заяви старши треньорът на Славия.

„Историята на футбола в България е започнала със Славия, но като излезеш на терена всеки отбор защитава своята чест. Ще излезем да защитим честта на отбора. Много съм доволен духа на моите играчи, всеки ден се опознаваме все по-добре с тях. Нямаме дългосрочни цели, но има една група от играчи, които искам да се подобряват и да играят все по-добре“, завърши Хосе Мари Бакеро.