Хоселу подкрепял Реал Мадрид на финала в Париж

Героят на Белия балет бил на трибуните и викал срещу Ливърпул

Спорт
16:42 - 10 Май 2024
1440
Хоселу подкрепял Реал Мадрид на финала в Париж

Хоселу Мато се превърна в големият герой на Реал Мадрид от реванша с Байерн Мюнхен в полуфиналите на Шампионската лига, когато вкара два гола за три минути и така донесе успеха на „кралския клуб“ с 2:1, с който тимът от испанската столица се класира за финала с общ резултат 4:3.

За последно Реал Мадрид игра финал в най-силния европейски клубен турнир през 2022 г., когато в Париж бе победен Ливърпул с 1:0.

Интересното е, че тогава Хоселу отива на мача, но не като футболист, а като фен на Реал Мадрид.

Куп снимки и истории, свързани с пътя на нападателя се появиха в часовете, след като той класира „лос бланкос“ за финала на „Уембли“, като една от тях е от финала на „Стад дьо Франс“.

Там Хоселу е с фланелка на Реал Мадрид, като интересното е името, което е на гърба на екипа. Той не е на някой от нападателите на Реал Мадрид, а е на Дани Карвахал, който е десен бек.

Откъде обаче идва връзката между двамата – Хоселу и Дани Карвахал са баджанаци, тъй като са женени за две сестри. Докато нападателят е заедно с Мелани Канисарес, с която са встъпили в брак от 2016 г., бранителят е женен за Дафне Канисарес.