Христо Иванов: Гласувайте, утре ще е късно!

Само днес може да детронирате Борисов, мобилизира електората лидерът на ДБ

Новини
17:41 - 11 Юли 2021
1206
Христо Иванов: Гласувайте, утре ще е късно!

Лидерът на ДБ Христо Иванов се включи на живо, за да мобилизира избирателите да излязат и да гласуват, след като стана ясно, че избирателната активност е ниска.   

Остават 3 часа до края на изборния процес. Знам, че някои се чудят. Излезте, гласувайте! Днес е денят, утре няма да може да гласувате! Днес имате уникалния шанс в тези 3 часа да детронирате трите динозавъра на статуквото. Днес може да ликвидираме статута на ГЕРБ и Бойко Борисов, на вечните победители. Може да детронираме и тези, които спират комунистите - Борисов като член на БКП, който отказва да излезе от партията, когато деполитизират МВР. Борисов трябва да престане да бъде този, от когото зависи спирането на комунистите, заяви Иванов. 

Днес може да детронираме ДПС от ролята на вечния определящ кой ще управлява. От вашата активност днес ще зависи дали ще се състави правителство на промяната, което да не зависи от ГЕРБ БСП и ДПС. От вас зависи. Излезте и гласувайте, утре ще бъде късно. Променете България!, завърши призива си лидерът на ДБ.