Христо Иванов прави "Росенец" - II пред ТЕЦ "Варна (ВИДЕО)

Шефът на "Да, България" продължава предизборния щурм срещу Ахмед Доган

Политика
14:49 - 21 Юли 2020
3245
Христо Иванов прави "Росенец" - II пред ТЕЦ "Варна (ВИДЕО)

"Нашата акция в "Росенец" предизвика огромна криза в управлението. Борисов се опита да се освободи от трима свои министри, за да прикрие своите връзки със задкулисието на Сараите, но не му дадоха да го направи. След това "патриотите" решиха да заметат следите около може би най-грозната далавера - тази със "студения резерв" на ТЕЦ-Варна." Така започва видеообръщение на съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов, който този път е сниман буквално на метри от централата, собственост на фирма на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Новото видео идва само три седмици след като Иванов и негови съмишленици се опитаха да стъпят на плажа до летния сарай на Доган, но бяха блъскани от гардове на НСО, които обясняваха, че плажът бил частен. Акцията хвърли страната в протести. 

Бившият правосъден министър разказва и как първият търг за този резерв от ерата "Папазов" не е спечелен от ТЕЦ-Варна, но и как няколко дни по-късно спечелилата държавна и в плачевно финансово състояние централа ТЕЦ "Марица изток 2" се отказва - отново без логично обяснение. И как само дни по-късно договорът се оказва във Варна.