Христо Порточанов изтрещя: На протеста имаше наркомани, които правеха щуротии

Спорт
13:59 - 18 Ноември 2023
9418
Христо Порточанов изтрещя: На протеста имаше наркомани, които правеха щуротии

Бившият футболен шеф Христо Порточанов говори след отварянето на "Залата на славата" на Христо Стоичков. Той заяви, че отдавна е трябвало да бъде отворен такъв музей заради историята на Камата. Той говори и по състоялите се протести вчера, като заяви, че ако са такива феновете в България, то ние сме приключили като държава.

"Важното е, че нещата се събраха на едно място, за да са заедно. Доста закъсня, за да отвори такава зала".

След това той говори и за събитията от четвъртък: "Грозно, много грозно. Ако това са фенове, значи ние сме приключили като държава. Ние все започваме нова ера и все не я започваме. Доволен съм, че момчетата играха добре. Ще видим сега със Сърбия.

Не виждам защо. Държавата започва да се меси там, където не и е работата. Държавата трябва да помага, а не да разследва. Виждам такава намеса от нейна страна. С действията, които предприемат, какво е това?

Потресаващи са кадрите, това са едни дрогирани наркомани. Как с паветата, с факли ще бият полицаи. Коя нормална държава допуска да се бият полицаи?! Не слагам всички под общ знаменател, само тези, които участваха в тази вандалщина. Тези, които правеха щуротиите, не бяха фенове", заяви Порточанов.