Хубавото Наде сложи банския и отиде на плаж (ФОТО)

Надежда Нейнски най-сетне си взе отпуск, глези мъжа си с екскурзии

Ексклузивно
19:20 - 21 Септември 2019
32414
Хубавото Наде сложи банския и отиде на плаж (ФОТО)

Хубавото Наде най-сетне се измъкна от тежкото ежедневие на дипломат и намери време за плаж.

Посланикът ни в Турция успяла да си вземе кратък отпуск, за да сложи банския и да се наслади на есенното море в южната съседка.

Надежда със съпруга си Светлин

Надежда Нейнски сама се похвали с ваканцията, като пусна доста интересна снимка на стената си във фейсбук с тематичен коментар "есенно море". На друг кадър пък брюнетката показа и дълго укривания си съпруг - бизнесмена и актьор Светлин Нейнски. Двамата се събраха, когато в края на 2006-а Надежда се разведе със съпруга си Камен Михайлов след 24 г. съвместен живот и две големи дъщери.

Нашият дипломат №1 в Турция намерила време и да поглези любимия си с екскурзия до България, твърдят десни почитатели на бившия външен министър. 

Красавицата със „синя кръв”, по която навремето въздишаха всички без оглед на политически пристрастия, още има какво да покаже на феновете си, пишат възторжените донжуановци, видя Lupa.bg.

Последната публична поява на Хубавото Наде бе в началото на месеца, когато прие в сградата на нашето посолство в Анкара женския ни национален отбор по волейбол преди важния сблъсък със световния и европейски шампион Сърбия. Волейболистките ни бяха приветствани от Надежда Нейнски и служителите със специален коктейл.