Хубчев киселее след гръмката победа на Левски

Сините разбиха Дунав с 4:1 в Русе, треньорът недоволен от играта

У нас
10:27 - 16 Юли 2019
2842
Хубчев киселее след гръмката победа на Левски

Винаги навъсеният треньор на Левски Петър Хубчев хич не беше доволен от своя отбор, въпреки че сините разбиха Дунав с 4:1 насред Русе на старта в първенството. Стратегът от Гложене за пореден път се оплака, че му трябват още нови футболисти, тъй като само с налагане на юноши Левски няма да тръгне нагоре.

“Само резултатът е впечатляващ, иначе не съм доволен. Не играхме много добре. Ставаме все по-взискателни и видяхме много слабости. Добре е, че създаваме положения. Вкарахме четири гола, пропуснахме още поне толкова, но трябва да вдигаме нивото. Може би за пореден път ще се оплача, но на нас ни трябват хора. Да, винаги е вариант да вкараме двама-трима юноши и да издигнем лозунги, че залагаме на младите, но не това е идеята”, коментира Петър Хубчев след категоричната победа над Дунав.

Нападателят на Дунав Стефан Христов в борба за топката със защитника на Левски Иван Горанов Снимки: БТА

Левски поведе в Русе с два гола още преди почивката, дело на Давиде Мариани и Станислав Иванов. Веднага след началото на второто полувреме обаче синята защита увисна нелепо и позволи на Ахмед Ахмедов да намали резултата. Все пак Левски не изпусна нещата от контрол и нови попадения на Мариани от дузпа и Паулиньо осигуриха победата и първото място в класирането след изиграването на първия кръг от първенството.

Дунав - Левски 1:4

0:1 Мариани 15
0:2 Иванов 38
1:2 Ахмедов 46
1:3 Мариани 64-д.
1:4 Паулиньо 81

Дунав: Макенджиев, Динков, Инкоом, Ковачев, Мунин, Исаевски, Димов, Аясс, Селеменев, Христов, Ахмедов
Треньор: Людмил Киров

Левски: Миятович, Миланов, Каргас, Рейш, Горанов, Тиам, Райнов, Мариани, Ст. Иванов, Паулиньо, Костов
Треньор: Петър Хубчев

Стадион: Градски, Русе
Съдия: Георги Кабаков