Хубчев преди реванша в Европа: 1% подценяване ще е фатален

„Добре е, че Ружомберок иска да ни отстрани”, обясни треньорът на Левски

У нас
17:30 - 17 Юли 2019
2649
Хубчев преди реванша в Европа: 1% подценяване ще е фатален

Левски не трябва да допуска дори 1% подценяване на Ружомберок, отсече треньорът Петър Хубчев преди реванша от Лига Европа. Сините победиха словаците с 2:0 като гост в първия мач, но за Хубчев битката съвсем не е приключила и държи на пълна концентрация в утрешния двубой на „Герена”.

„Точки не можем да загубим, можем да загубим всичко. За мен двубоят не е приключил. Трябва да бъдем максимално концентрирани и се стремя да го предам и на отбора. В никакъв случай не си правя илюзии. Един процент подценяване ще бъде фатален. Най-важната задача е да излезем сериозни от първата минута”, заяви наставникът на Левски.

Хубчев е взел мерки отборът му да си свърши работата и на реванша срещу словаците

Снимки: Lap.bg

„Едва ли можем да променим нещо кой знае какво в тактическо отношение. Има тактически изненади понякога, но е важно самото изпълнение. Не разполагаме с много варианти за промени в тактическо отношение”, каза още Хубчев.

Треньорът погледна философски на заканите от страна на Ружомберок, че идват в София да отстранят Левски въпреки загубата от преди седмица. Предимство за съперника ще е липсата на публика на "Герена" заради наказание от УЕФА.

„Намирам за добре, че искат да ни отстранят. Това е част от мотивацията. Аз бих постъпил по същия начин. Това е част от спортната психология. По-добре ли ще е ако кажат, че идват на екскурзия? Ние няма да им повярваме. Тези закани ги приемам напълно сериозно. Дано ни мотивират още повече”, обясни още Хубчев.

Сините проведоха последната си тренировка преди утрешния мач с Ружомберок

Вижте брифинга на Хубчев във видеото.