Хубчев за АЕК: Хвърляме се за победа с разлика

„Поемаме голям риск, ще видим дали ще издържим”, каза треньорът на Левски преди реванша в Лига Европа

У нас
18:23 - 31 Юли 2019
2365
Хубчев за АЕК: Хвърляме се за победа с разлика

Левски ще се хвърли за всичко или нищо в предстоящия реванш от Лига Европа срещу АЕК (Ларнака). Кипърският отбор идва утре в София с преднина от три гола и на пръв поглед изглежда абсолютен фаворит за класирането в следващия кръг. Хубчев обаче даде да се разбере, че сините поемат целия риск и ще тръгнат в атака от първата минута в търсене на победа с разлика. Левски трябва да бие най-малко 3:0, за да докара двубоя поне до продължения.

„Мачът ще бъде по-различен за мен. Прочетох някои от изказванията на футболистите преди мача. Победа с разлика ще ни трябва, така че реакцията ни ще бъде по-различна. Ще трябва да играем с по-голям риск, дали ще издържим, ще видим. Атакуващо от първата минута. Възможно е да играем с двама нападатели. Имаме опции и с Найджъл Робърта, който е готов, но ще видим след тренировката”, обясни Хубчев на днешната пресконференция за двубоя.

„Нямаме яснота за заместник на Мариани. Не сме гледали футболисти, защото нямаме време. Но мисля, че ще потърсим алтернатива на този пост. Мариани е една малка частица от отбора. Добър футболист, но без отбора едва ли щеше да успее”, заяви още специалистът относно продажбата на Мариани в Шабаб Ал Ахли.

Снимки: Lap.bg