Хулиан Алварес: Ще направя всичко възможно да не разочаровам феновете на Атлетико

Спорт
17:57 - 13 Август 2024
784
Хулиан Алварес: Ще направя всичко възможно да не разочаровам феновете на Атлетико

Аржентинският нападател Хулиан Алварес бе представен като ново попълнение на Атлетико Мадрид. Бившият футболист на Манчестър Сити благодари за подкрепата и обичта от феновете, дадена му в аванс.

"Много съм щастлив, вълнувам съм да бъда тук. Много ми хареса начина, по който бях посрещнат в града, в клуба. Имам големи цели и амбиции. От самото начало получих много съобщения от феновете. Както казах и на летището, много хора дойдоха да ме посрещнат, други дойдоха на стадиона.

Супер е да започна приключението си тук така. Сега от мен зависи да не разочаровам феновете на терена. Ще дам максимума, за да бъде възможно най-добрия играч, за да помогна на отбора да бъде на върха", каза пред медиите развълнуваният аржентинец, който спечели Копа Америка през лятото.

"Искам да благодаря на всички, защото получих вече много съобщения в социалните мрежи, на хората, които дойдоха в Мадрид да ме поздравят, да ми покажат обичта си. Ако има нещо, което мога да обещая, е да давам винаги най-доброто, за да помагам на отбора да печели", каза още Хулиан Алварес.